Lyngby vs OB

Lyngby vs OBLyngbyOB

⚽ 2023-05-21 – Superliga

 

Lyngby vs OB Förhandstitt

Matchen mellan Lyngby och OB kommer att ske den 2023-05-21. Mötet i Superliga kommer att starta klockan 12:00 GMT. Laget leds av tränare F. Alexandersson och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan OB har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Lyngby – OB, har Lyngby 0 segrar hemma, medan OB har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Lyngby: n/a
  • för OB: R. Østrøm(1 goals/match);

Resultat Mellan Lyngby och OB

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Lyngby och OB:

Datum Resultat
2023-04-24 OB 2 – 2 Lyngby
2022-10-21 OB 3 – 1 Lyngby
2022-09-18 Lyngby 0 – 2 OB
2021-05-20 Lyngby 1 – 2 OB

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Lyngby – OB.

Lyngby vs OB Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Lyngby vs OB Prognoser

Vår förutsägelse för Lyngby vs OB matchen som spelas i Superliga den 2023-05-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Lyngby vs OB Prognoser

Vår förutsägelse för Lyngby vs OB matchen som spelas i Superliga den 2023-05-21 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Lyngby vs OB?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Lyngby vs OB rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Lyngby vs OB?

Publicerad i Superliga Taggar: ,