Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings

Los Angeles Lakers vs Sacramento KingsLos Angeles LakersSacramento Kings

🏀 2023-01-19 – NBA

 

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings Förhandstitt

Matchen Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:30 GMT tid den 2023-01-19. Hemmalaget kommer med 20 segrar på de 44 senaste matcherna som spelats, medan Sacramento Kings har ett 0.571 procentuellt facit i vinst på de 42 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Los Angeles Lakers med 0 segrar på hemmaplan, medan Sacramento Kings har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Los Angeles Lakers en genomsnittlig poängskillnad på -1.1 poäng, medan Sacramento Kings har en genomsnittlig poängskillnad på 3 poäng:

  • Los Angeles Lakers: 117 poäng i snitt för, 118.1 poäng i snitt mot
  • Sacramento Kings: 120 poäng i snitt för, 117 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Los Angeles Lakers och Sacramento Kings

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Los Angeles Lakers och Sacramento Kings:

Datum Resultat
2023-01-08 Sacramento Kings 134 – 136 Los Angeles Lakers
2022-12-22 Sacramento Kings 134 – 120 Los Angeles Lakers
2022-11-12 Los Angeles Lakers 114 – 120 Sacramento Kings
2022-10-15 Sacramento Kings 133 – 86 Los Angeles Lakers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Los Angeles Lakers och Sacramento Kings och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2023-01-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings Prognoser

Vår prognos för matchen Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings som spelas i NBA den 2023-01-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Los Angeles Lakers vs Sacramento Kings match?

Publicerad i NBA Taggar: ,