KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar

KFUM Fryshuset vs KFUM KalmarKFUM FryshusetKFUM Kalmar

🏀 2023-03-11 – Basketligan

 

KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar Förhandstitt

Matchen KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 16:04 GMT tid den 2023-03-11. Hemmalaget kommer med 0 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan KFUM Kalmar har ett 0.143 procentuellt facit i vinst på de 28 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi KFUM Fryshuset med 0 segrar på hemmaplan, medan KFUM Kalmar har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har KFUM Fryshuset en genomsnittlig poängskillnad på -25.0 poäng, medan KFUM Kalmar har en genomsnittlig poängskillnad på -17.2 poäng:

  • KFUM Fryshuset: 65.3 poäng i snitt för, 90.3 poäng i snitt mot
  • KFUM Kalmar: 72.5 poäng i snitt för, 89.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan KFUM Fryshuset och KFUM Kalmar

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan KFUM Fryshuset och KFUM Kalmar:

Datum Resultat
2022-11-26 KFUM Fryshuset 68 – 84 KFUM Kalmar
2022-11-01 KFUM Kalmar 84 – 71 KFUM Fryshuset
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan KFUM Fryshuset och KFUM Kalmar och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan den 2023-03-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar Prognoser

Vår prognos för matchen KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar som spelas i Basketligan den 2023-03-11 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för KFUM Fryshuset vs KFUM Kalmar match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,