Hogsbo vs Helsingborg

Hogsbo vs HelsingborgHogsboHelsingborg

🏀 2023-01-20 – Superettan

 

Hogsbo vs Helsingborg Förhandstitt

Matchen Hogsbo vs Helsingborg som spelas i Superettan kommer att starta klockan 18:30 GMT tid den 2023-01-20. Hemmalaget kommer med 16 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan Helsingborg har ett 0.455 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Hogsbo med 1 segrar på hemmaplan, medan Helsingborg har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Hogsbo en genomsnittlig poängskillnad på 8.8 poäng, medan Helsingborg har en genomsnittlig poängskillnad på -0.2 poäng:

  • Hogsbo: 91.0 poäng i snitt för, 82.2 poäng i snitt mot
  • Helsingborg: 81.1 poäng i snitt för, 81.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Hogsbo och Helsingborg

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Hogsbo och Helsingborg:

Datum Resultat
2022-11-06 Helsingborg 82 – 90 Hogsbo
2021-12-04 Hogsbo 89 – 69 Helsingborg
2021-10-23 Helsingborg 88 – 99 Hogsbo
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Hogsbo vs Helsingborg matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Hogsbo vs Helsingborg Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Hogsbo och Helsingborg och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Hogsbo vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Hogsbo vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-01-20 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Hogsbo vs Helsingborg Prognoser

Vår prognos för matchen Hogsbo vs Helsingborg som spelas i Superettan den 2023-01-20 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Hogsbo vs Helsingborg?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Hogsbo vs Helsingborg, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Hogsbo vs Helsingborg match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,