Gratisspel Tills Du Vinner

Kom igång hos Betsafe som en riktig mästare med ett gratis satsningsbonus värt 200 kr varje vecka tills du vinner. Öppna konto hos Betsafe och sätt in minst 100 kr för att låsa upp ditt gratisspel värt 200 kr. Välj någon sportmarknad och lägg ditt gratisspel genom att markera rutan för ”Gratisspel” på din spelkupong (högsta odds 5.00). Lägg det och se till att det avgörs innan måndag kl. 23.59 CET. Om du förlorar får du ett nytt gratisspel följande tisdag innan kl. 18.00 CET.

Här är annat som vi har förberett åt dig till jul:

Gratisspel Tills Du Vinner-EN JUL FÖR MÄSTARE: vi ger dig chansen att vinna stort i jul, med massor av speciella gratisspel, riskfria spel, bonusar, vinstboost och återbetalningar. Öppna konto för att ta reda på mer.
-MÖT BETSAFES MÄSTARE: delta i något av våra ”en jul för mästare”-erbjudanden så kan du vinna biljetter till en Man City-match under 2018.

 

Besök Betsafe Nu

Erbjudandet är tillgängligt för alla nya spelare från Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Irland som registrerar sig från 23/11 till 31/12, 2017. En insättning på 100 kr krävs för att delta i kampanjen. Ett första gratisspel kommer därpå omedelbart att krediteras till ditt konto. Kunder som gör en insättning med Neteller eller Skrill (Moneybookers) kan inte ta del av detta erbjudandet. Ditt gratisspel kommer inte vara tillgängligt på marknader för hästkapplöpning. Det första gratisspelet är giltigt i en vecka, räknat från insättningen. För att kunna aktivera ett nytt gratisspel om du förlorar måste det ursprungliga gratisspelet vara lagt till maximalt odds 5.00. Gratisspel kan läggas på vilken enhet som helst. Gratisspelet måste vara lagt och avgjort senast kl. 23.59 CEST varje måndag för att du ska ha rätt till ett nytt gratisspel på tisdagen om du inte vinner.

Publicerad i Erbjudanden