Golden State Warriors vs Indiana Pacers

Golden State Warriors vs Indiana PacersGolden State WarriorsIndiana Pacers

🏀 2022-12-06 – NBA

 

Golden State Warriors vs Indiana Pacers Förhandstitt

Matchen Golden State Warriors vs Indiana Pacers som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2022-12-06. Hemmalaget kommer med 13 segrar på de 24 senaste matcherna som spelats, medan Indiana Pacers har ett 0.545 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Golden State Warriors med 0 segrar på hemmaplan, medan Indiana Pacers har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Golden State Warriors en genomsnittlig poängskillnad på 1.4 poäng, medan Indiana Pacers har en genomsnittlig poängskillnad på -0.7 poäng:

  • Golden State Warriors: 117.7 poäng i snitt för, 116.3 poäng i snitt mot
  • Indiana Pacers: 115.8 poäng i snitt för, 116.5 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Golden State Warriors och Indiana Pacers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Golden State Warriors och Indiana Pacers:

Datum Resultat
2022-01-21 Golden State Warriors 117 – 121 Indiana Pacers
2021-12-14 Indiana Pacers 100 – 102 Golden State Warriors
2021-02-25 Indiana Pacers 107 – 111 Golden State Warriors
2021-01-13 Golden State Warriors 95 – 104 Indiana Pacers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Golden State Warriors vs Indiana Pacers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Golden State Warriors vs Indiana Pacers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Golden State Warriors och Indiana Pacers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Golden State Warriors vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2022-12-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Golden State Warriors vs Indiana Pacers Prognoser

Vår prognos för matchen Golden State Warriors vs Indiana Pacers som spelas i NBA den 2022-12-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Golden State Warriors vs Indiana Pacers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Golden State Warriors vs Indiana Pacers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Golden State Warriors vs Indiana Pacers match?

Publicerad i NBA Taggar: ,