Getafe vs Valencia

Getafe vs ValenciaGetafeValencia

⚽ 2023-02-20 – La Liga

 

Getafe vs Valencia Förhandstitt

Matchen mellan Getafe och Valencia kommer att ske den 2023-02-20. Mötet i La Liga kommer att starta klockan 20:00 GMT. Laget leds av tränare Quique Sánchez Flores och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Valencia har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Getafe – Valencia, har Getafe 1 segrar hemma, medan Valencia har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Getafe: n/a
  • för Valencia: n/a

Resultat Mellan Getafe och Valencia

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Getafe och Valencia:

Datum Resultat
2022-09-04 Valencia 5 – 1 Getafe
2022-03-12 Getafe 0 – 0 Valencia
2021-08-13 Valencia 1 – 0 Getafe
2021-02-27 Getafe 3 – 0 Valencia

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Getafe – Valencia.

Getafe vs Valencia Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Getafe vs Valencia Prognoser

Vår förutsägelse för Getafe vs Valencia matchen som spelas i La Liga den 2023-02-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Getafe vs Valencia Prognoser

Vår förutsägelse för Getafe vs Valencia matchen som spelas i La Liga den 2023-02-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Getafe vs Valencia?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Getafe vs Valencia rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Getafe vs Valencia?

Publicerad i La Liga Taggar: ,