Fotboll: Kombo-boost

Vi boostar din kombospels-vinst med upp till 100% som ett gratisspel! Lägsta insats: 50 kr (eller motsvarande, se nedan). Högsta gratisspel: 20 000 kr (eller motsvarande, se nedan). Gäller endast multispel på 1/X/2 (med minst 5 val). Gäller både spel lagda före matchstart och in-play (eller en kombination av de båda). Lägsta odds per val är 1.25. Extra vinster krediteras i form av ett gratisspel. Inga systemspel gäller för detta erbjudande (Lucky 31, Canadians, Ackumulator-4 med 5 val etc.).

Registrera dig på Betway.

fotboll-kombo-boost

 

  • Gäller ett fastställt kombospel per kund, per dag.
  • Högsta förbättrade vinst inkluderas.
  • Endast vinsten kommer att boostas, insatsen inkluderas ej.
  • Spel där Cash Out används kvalificerar ej.
  • Erbjudandet gäller fram till 31 maj 2017.

 

Besök Betway Nu

Konton registrerade i följande länder har inte tillgång till detta erbjudande: Armenien, Vitryssland, Belgien, Kroatien, Georgien, Tyskland, Kazakstan, Liechtenstein, Luxemburg, Moldavien, Ryssland, Schweiz och Ukraina.

Gratisspel – Allmänna villkor

Om inte gratisspelet nyttjas kommer det att upphöra 7 dagar efter att det har betalats ut (om inte annat uppges bland reglerna och villkoren för erbjudandet). Gratisspelet måste användas i sin helhet som en enda transaktion. Gratisspel kan inte användas för att spela på kombinerade spel med flera satsningar (t.ex. Trixie, Patent, Yankees etc.). Skulle gratisspelet placeras på ett val som senare annulleras, kommer insatserna att återföras till ditt konto som ett gratisspel. Gratisspelet kan ej återbetalas eller ångras på något sätt efter att ett spel har lagts och gratisspelsinsatsen inkluderas inte vid vinstutbetalning.

Publicerad i Erbjudanden