Brentford vs Aston Villa

Brentford vs Aston VillaBrentfordAston Villa

⚽ 2023-04-22 – Premier League

 

Brentford vs Aston Villa Förhandstitt

Matchen mellan Brentford och Aston Villa kommer att ske den 2023-04-22. Mötet i Premier League kommer att starta klockan 14:00 GMT. Laget leds av tränare T. Frank och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Aston Villa har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Brentford – Aston Villa, har Brentford 2 segrar hemma, medan Aston Villa har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Brentford: n/a
  • för Aston Villa: n/a

Resultat Mellan Brentford och Aston Villa

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Brentford och Aston Villa:

Datum Resultat
2022-10-23 Aston Villa 4 – 0 Brentford
2022-01-02 Brentford 2 – 1 Aston Villa
2021-08-28 Aston Villa 1 – 1 Brentford
2019-02-13 Brentford 1 – 0 Aston Villa

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Brentford – Aston Villa.

Brentford vs Aston Villa Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Brentford vs Aston Villa Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs Aston Villa matchen som spelas i Premier League den 2023-04-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Brentford vs Aston Villa Prognoser

Vår förutsägelse för Brentford vs Aston Villa matchen som spelas i Premier League den 2023-04-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Brentford vs Aston Villa?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Brentford vs Aston Villa rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Brentford vs Aston Villa?

Publicerad i Premier League Taggar: ,