Boras vs Uppsala

Boras vs UppsalaBorasUppsala

🏀 2023-03-10 – Basketligan

 

Boras vs Uppsala Förhandstitt

Matchen Boras vs Uppsala som spelas i Basketligan kommer att starta klockan 18:04 GMT tid den 2023-03-10. Hemmalaget kommer med 24 segrar på de 27 senaste matcherna som spelats, medan Uppsala har ett 0.407 procentuellt facit i vinst på de 27 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Boras med 1 segrar på hemmaplan, medan Uppsala har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Boras en genomsnittlig poängskillnad på 14.0 poäng, medan Uppsala har en genomsnittlig poängskillnad på 0.0 poäng:

  • Boras: 88.6 poäng i snitt för, 74.6 poäng i snitt mot
  • Uppsala: 80.4 poäng i snitt för, 80.4 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Boras och Uppsala

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Boras och Uppsala:

Datum Resultat
2022-11-21 Uppsala 100 – 78 Boras
2022-10-07 Boras 90 – 81 Uppsala
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Boras vs Uppsala matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Boras vs Uppsala Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Boras och Uppsala och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Boras vs Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen Boras vs Uppsala som spelas i Basketligan den 2023-03-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Boras vs Uppsala Prognoser

Vår prognos för matchen Boras vs Uppsala som spelas i Basketligan den 2023-03-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Boras vs Uppsala?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Boras vs Uppsala, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Boras vs Uppsala match?

Publicerad i Basketligan Taggar: ,