Bologna vs Lazio

Bologna vs LazioBolognaLazio

⚽ 2023-03-11 – Serie A

 

Bologna vs Lazio Förhandstitt

Matchen mellan Bologna och Lazio kommer att ske den 2023-03-11. Mötet i Serie A kommer att starta klockan 19:45 GMT. Laget leds av tränare T. Motta och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Lazio har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Bologna – Lazio, har Bologna 1 segrar hemma, medan Lazio har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Bologna: n/a
  • för Lazio: n/a

Resultat Mellan Bologna och Lazio

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Bologna och Lazio:

Datum Resultat
2023-01-19 Lazio 1 – 0 Bologna
2022-08-14 Lazio 2 – 1 Bologna
2022-02-12 Lazio 3 – 0 Bologna
2021-10-03 Bologna 3 – 0 Lazio

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Bologna – Lazio.

Bologna vs Lazio Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Bologna vs Lazio Prognoser

Vår förutsägelse för Bologna vs Lazio matchen som spelas i Serie A den 2023-03-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Bologna vs Lazio Prognoser

Vår förutsägelse för Bologna vs Lazio matchen som spelas i Serie A den 2023-03-11 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Bologna vs Lazio?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Bologna vs Lazio rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för Bologna vs Lazio?

Publicerad i Serie A Taggar: ,