AIK Basket vs RIG Mark

AIK Basket vs RIG MarkAIK BasketRIG Mark

🏀 2022-12-10 – Superettan

 

AIK Basket vs RIG Mark Förhandstitt

Matchen AIK Basket vs RIG Mark som spelas i Superettan kommer att starta klockan 14:00 GMT tid den 2022-12-10. Hemmalaget kommer med 4 segrar på de 22 senaste matcherna som spelats, medan RIG Mark har ett 0.455 procentuellt facit i vinst på de 22 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi AIK Basket med 0 segrar på hemmaplan, medan RIG Mark har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har AIK Basket en genomsnittlig poängskillnad på -10.0 poäng, medan RIG Mark har en genomsnittlig poängskillnad på -4.3 poäng:

  • AIK Basket: 76.5 poäng i snitt för, 86.5 poäng i snitt mot
  • RIG Mark: 77.9 poäng i snitt för, 82.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan AIK Basket och RIG Mark

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan AIK Basket och RIG Mark:

Datum Resultat
2022-03-09 AIK Basket 66 – 79 RIG Mark
2022-02-13 RIG Mark 86 – 70 AIK Basket
n/a n/a
n/a n/a

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för AIK Basket vs RIG Mark matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

AIK Basket vs RIG Mark Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan AIK Basket och RIG Mark och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

AIK Basket vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2022-12-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

AIK Basket vs RIG Mark Prognoser

Vår prognos för matchen AIK Basket vs RIG Mark som spelas i Superettan den 2022-12-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på AIK Basket vs RIG Mark?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen AIK Basket vs RIG Mark, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för AIK Basket vs RIG Mark match?

Publicerad i Superettan Taggar: ,