Wetterbygden Stars vs AIK Basket

Wetterbygden Stars vs AIK BasketWetterbygden StarsAIK Basket

🏀 2024-01-07 – Superettan

 

Wetterbygden Stars vs AIK Basket Förhandstitt

Matchen Wetterbygden Stars vs AIK Basket som spelas i Superettan kommer att starta klockan 15:00 GMT tid den 2024-01-07. Hemmalaget kommer med 11 segrar på de 18 senaste matcherna som spelats, medan AIK Basket har ett 0.938 procentuellt facit i vinst på de 16 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Wetterbygden Stars med 1 segrar på hemmaplan, medan AIK Basket har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Wetterbygden Stars en genomsnittlig poängskillnad på 5.1 poäng, medan AIK Basket har en genomsnittlig poängskillnad på 9.9 poäng:

  • Wetterbygden Stars: 79.9 poäng i snitt för, 74.8 poäng i snitt mot
  • AIK Basket: 86.8 poäng i snitt för, 76.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Wetterbygden Stars och AIK Basket

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Wetterbygden Stars och AIK Basket:

Datum Resultat
2023-10-07 AIK Basket 82 – 74 Wetterbygden Stars
2023-01-15 AIK Basket 83 – 74 Wetterbygden Stars
2022-10-01 Wetterbygden Stars 91 – 85 AIK Basket
2022-02-06 AIK Basket 71 – 86 Wetterbygden Stars

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Wetterbygden Stars vs AIK Basket matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Wetterbygden Stars vs AIK Basket Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Wetterbygden Stars och AIK Basket och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Wetterbygden Stars vs AIK Basket Prognoser

Vår prognos för matchen Wetterbygden Stars vs AIK Basket som spelas i Superettan den 2024-01-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Wetterbygden Stars vs AIK Basket Prognoser

Vår prognos för matchen Wetterbygden Stars vs AIK Basket som spelas i Superettan den 2024-01-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Wetterbygden Stars vs AIK Basket?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Wetterbygden Stars vs AIK Basket, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Wetterbygden Stars vs AIK Basket match?