Washington Wizards vs San Antonio Spurs

Washington Wizards vs San Antonio SpursWashington WizardsSan Antonio Spurs

🏀 2024-01-21 – NBA

 

Washington Wizards vs San Antonio Spurs Förhandstitt

Matchen Washington Wizards vs San Antonio Spurs som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-01-21. Hemmalaget kommer med 7 segrar på de 40 senaste matcherna som spelats, medan San Antonio Spurs har ett 0.175 procentuellt facit i vinst på de 40 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 1 segrar på hemmaplan, medan San Antonio Spurs har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på -9.6 poäng, medan San Antonio Spurs har en genomsnittlig poängskillnad på -9.4 poäng:

  • Washington Wizards: 115.4 poäng i snitt för, 125 poäng i snitt mot
  • San Antonio Spurs: 111.9 poäng i snitt för, 121.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och San Antonio Spurs

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och San Antonio Spurs:

Datum Resultat
2023-07-12 San Antonio Spurs 96 – 85 Washington Wizards
2023-03-24 Washington Wizards 136 – 124 San Antonio Spurs
2023-01-31 San Antonio Spurs 106 – 127 Washington Wizards
2022-02-26 Washington Wizards 153 – 157 San Antonio Spurs

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs San Antonio Spurs matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Washington Wizards vs San Antonio Spurs Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och San Antonio Spurs och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2024-01-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs San Antonio Spurs Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs San Antonio Spurs som spelas i NBA den 2024-01-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs San Antonio Spurs?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs San Antonio Spurs, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs San Antonio Spurs match?