Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers

Washington Wizards vs Cleveland CavaliersWashington WizardsCleveland Cavaliers

🏀 2024-02-08 – NBA

 

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt

Matchen Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-02-08. Hemmalaget kommer med 9 segrar på de 49 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.667 procentuellt facit i vinst på de 48 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Washington Wizards med 0 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Washington Wizards en genomsnittlig poängskillnad på -9.3 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 5.1 poäng:

  • Washington Wizards: 114.7 poäng i snitt för, 124 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 114.8 poäng i snitt för, 109.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Washington Wizards och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Washington Wizards och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2024-01-06 Cleveland Cavaliers 114 – 90 Washington Wizards
2024-01-04 Cleveland Cavaliers 140 – 101 Washington Wizards
2023-03-17 Cleveland Cavaliers 117 – 94 Washington Wizards
2023-02-07 Washington Wizards 91 – 114 Cleveland Cavaliers

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Washington Wizards och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-02-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-02-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Washington Wizards vs Cleveland Cavaliers match?