Viking vs Kristiansund

Viking vs KristiansundVikingKristiansund

⚽ 2024-07-13 – Eliteserien

 

Viking vs Kristiansund Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Viking vs Kristiansund Prognoser

Vår förutsägelse för Viking vs Kristiansund matchen som spelas i Eliteserien den 2024-07-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Viking vs Kristiansund Prognoser

Vår förutsägelse för Viking vs Kristiansund matchen som spelas i Eliteserien den 2024-07-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Viking vs Kristiansund?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Viking vs Kristiansund rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Viking vs Kristiansund Förhandstitt

Matchen mellan Viking och Kristiansund kommer att ske den 2024-07-13. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 15:00 GMT. Laget leds av tränare och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Kristiansund har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Viking – Kristiansund, har Viking 2 segrar hemma, medan Kristiansund har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Viking: n/a
  • för Kristiansund: n/a

Resultat Mellan Viking och Kristiansund

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Viking och Kristiansund:

Datum Resultat
2022-10-12 Viking 1 – 0 Kristiansund
2022-08-31 Kristiansund 2 – 1 Viking
2022-07-17 Viking 2 – 1 Kristiansund
2021-11-28 Kristiansund 2 – 3 Viking

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Viking – Kristiansund.

Vilka är dina kommentarer och tips för Viking vs Kristiansund?