Västerås SK vs Häcken

Västerås SK vs HäckenVästerås SKHäcken

⚽ 2024-07-08 – Allsvenskan

 

Västerås SK vs Häcken Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Västerås SK vs Häcken Prognoser

Vår förutsägelse för Västerås SK vs Häcken matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-07-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Västerås SK vs Häcken Prognoser

Vår förutsägelse för Västerås SK vs Häcken matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-07-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Västerås SK vs Häcken?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Västerås SK vs Häcken rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Västerås SK vs Häcken Förhandstitt

Matchen mellan Västerås SK och Häcken kommer att ske den 2024-07-08. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare K. Karlsson och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Häcken har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Västerås SK – Häcken, har Västerås SK 0 segrar hemma, medan Häcken har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Västerås SK: n/a
  • för Häcken: n/a

Resultat Mellan Västerås SK och Häcken

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Västerås SK och Häcken:

Datum Resultat
2021-03-20 Häcken 3 – 0 Västerås SK
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Västerås SK – Häcken.

Vilka är dina kommentarer och tips för Västerås SK vs Häcken?