Turkiet vs Portugal

Turkiet vs PortugalTurkietPortugal

⚽ 2024-06-22 – Euro

 

Turkiet vs Portugal Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Turkiet vs Portugal Prognoser

Vår förutsägelse för Turkiet vs Portugal matchen som spelas i Euro den 2024-06-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Turkiet vs Portugal Prognoser

Vår förutsägelse för Turkiet vs Portugal matchen som spelas i Euro den 2024-06-22 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Turkiet vs Portugal?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Turkiet vs Portugal rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Turkiet vs Portugal Förhandstitt

Matchen mellan Turkiet och Portugal kommer att ske den 2024-06-22. Mötet i Euro kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare V. Montella och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Portugal har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Turkiet – Portugal, har Turkiet 0 segrar hemma, medan Portugal har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Turkiet: n/a
  • för Portugal: n/a

Resultat Mellan Turkiet och Portugal

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Turkiet och Portugal:

Datum Resultat
2022-03-24 Portugal 3 – 1 Turkiet
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Turkiet – Portugal.

Vilka är dina kommentarer och tips för Turkiet vs Portugal?