Turkiet vs Georgien

Turkiet vs GeorgienTurkietGeorgien

⚽ 2024-06-18 – Euro

 

Turkiet vs Georgien Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Turkiet vs Georgien Prognoser

Vår förutsägelse för Turkiet vs Georgien matchen som spelas i Euro den 2024-06-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Turkiet vs Georgien Prognoser

Vår förutsägelse för Turkiet vs Georgien matchen som spelas i Euro den 2024-06-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Turkiet vs Georgien?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Turkiet vs Georgien rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Turkiet vs Georgien Förhandstitt

Matchen mellan Turkiet och Georgien kommer att ske den 2024-06-18. Mötet i Euro kommer att starta klockan 16:00 GMT. Laget leds av tränare V. Montella och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Georgien har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Turkiet – Georgien, har Turkiet 0 segrar hemma, medan Georgien har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Turkiet: n/a
  • för Georgien: n/a

Resultat Mellan Turkiet och Georgien

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Turkiet och Georgien:

Datum Resultat
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Turkiet – Georgien.

Vilka är dina kommentarer och tips för Turkiet vs Georgien?