TSC vs West Ham United

TSC vs West Ham UnitedTSCWest Ham United

⚽ 2023-11-30 – UEFA Europa League

 

TSC vs West Ham United Förhandstitt

Matchen mellan TSC och West Ham United kommer att ske den 2023-11-30. Mötet i UEFA Europa League kommer att starta klockan 17:45 GMT. Laget leds av tränare Ž. Lazetić och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan West Ham United har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan TSC – West Ham United, har TSC 0 segrar hemma, medan West Ham United har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för TSC: n/a
  • för West Ham United: n/a

Resultat Mellan TSC och West Ham United

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan TSC och West Ham United:

Datum Resultat
2023-09-21 West Ham United 3 – 1 TSC
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan TSC – West Ham United.

TSC vs West Ham United Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

TSC vs West Ham United Prognoser

Vår förutsägelse för TSC vs West Ham United matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

TSC vs West Ham United Prognoser

Vår förutsägelse för TSC vs West Ham United matchen som spelas i UEFA Europa League den 2023-11-30 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på TSC vs West Ham United?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen TSC vs West Ham United rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Vilka är dina kommentarer och tips för TSC vs West Ham United?