Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers

Toronto Raptors vs Cleveland CavaliersToronto RaptorsCleveland Cavaliers

🏀 2024-01-02 – NBA

 

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt

Matchen Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-01-02. Hemmalaget kommer med 12 segrar på de 32 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.563 procentuellt facit i vinst på de 32 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Toronto Raptors med 0 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Toronto Raptors en genomsnittlig poängskillnad på -1.3 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 0 poäng:

  • Toronto Raptors: 113.7 poäng i snitt för, 115 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 112 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Toronto Raptors och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Toronto Raptors och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2023-11-27 Cleveland Cavaliers 105 – 102 Toronto Raptors
2023-07-09 Cleveland Cavaliers 99 – 76 Toronto Raptors
2023-02-26 Cleveland Cavaliers 118 – 93 Toronto Raptors
2022-12-24 Cleveland Cavaliers 107 – 118 Toronto Raptors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Toronto Raptors och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-01-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-01-02 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers match?