Strømsgodset vs Sandefjord

Strømsgodset vs SandefjordStrømsgodsetSandefjord

⚽ 2024-07-08 – Eliteserien

 

Strømsgodset vs Sandefjord Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Strømsgodset vs Sandefjord Prognoser

Vår förutsägelse för Strømsgodset vs Sandefjord matchen som spelas i Eliteserien den 2024-07-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Strømsgodset vs Sandefjord Prognoser

Vår förutsägelse för Strømsgodset vs Sandefjord matchen som spelas i Eliteserien den 2024-07-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Strømsgodset vs Sandefjord?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Strømsgodset vs Sandefjord rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Strømsgodset vs Sandefjord Förhandstitt

Matchen mellan Strømsgodset och Sandefjord kommer att ske den 2024-07-08. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare J. Isnes och kommer med 2 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Sandefjord har 0 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Strømsgodset – Sandefjord, har Strømsgodset 1 segrar hemma, medan Sandefjord har 1 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Strømsgodset: n/a
  • för Sandefjord: n/a

Resultat Mellan Strømsgodset och Sandefjord

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Strømsgodset och Sandefjord:

Datum Resultat
2023-09-16 Sandefjord 2 – 0 Strømsgodset
2023-05-16 Strømsgodset 1 – 0 Sandefjord
2022-08-27 Sandefjord 2 – 2 Strømsgodset
2022-04-23 Strømsgodset 0 – 5 Sandefjord

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Strømsgodset – Sandefjord.

Vilka är dina kommentarer och tips för Strømsgodset vs Sandefjord?