Spanien vs Italien

Spanien vs ItalienSpanienItalien

⚽ 2024-06-20 – Euro

 

Spanien vs Italien Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Spanien vs Italien Prognoser

Vår förutsägelse för Spanien vs Italien matchen som spelas i Euro den 2024-06-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Spanien vs Italien Prognoser

Vår förutsägelse för Spanien vs Italien matchen som spelas i Euro den 2024-06-20 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Spanien vs Italien?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Spanien vs Italien rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Spanien vs Italien Förhandstitt

Matchen mellan Spanien och Italien kommer att ske den 2024-06-20. Mötet i Euro kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Luis de la Fuente och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Italien har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Spanien – Italien, har Spanien 2 segrar hemma, medan Italien har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Spanien: n/a
  • för Italien: n/a

Resultat Mellan Spanien och Italien

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Spanien och Italien:

Datum Resultat
2023-06-15 Spanien 2 – 1 Italien
2021-10-06 Italien 1 – 2 Spanien
2021-07-06 Italien 1 – 1 Spanien
2017-09-02 Spanien 3 – 0 Italien

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Spanien – Italien.

Vilka är dina kommentarer och tips för Spanien vs Italien?