Skottland vs Ungern

Skottland vs UngernSkottlandUngern

⚽ 2024-06-23 – Euro

 

Skottland vs Ungern Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Skottland vs Ungern Prognoser

Vår förutsägelse för Skottland vs Ungern matchen som spelas i Euro den 2024-06-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Skottland vs Ungern Prognoser

Vår förutsägelse för Skottland vs Ungern matchen som spelas i Euro den 2024-06-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Skottland vs Ungern?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Skottland vs Ungern rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Skottland vs Ungern Förhandstitt

Matchen mellan Skottland och Ungern kommer att ske den 2024-06-23. Mötet i Euro kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare S. Clarke och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Ungern har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Skottland – Ungern, har Skottland 0 segrar hemma, medan Ungern har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Skottland: n/a
  • för Ungern: n/a

Resultat Mellan Skottland och Ungern

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Skottland och Ungern:

Datum Resultat
2018-03-27 Ungern 0 – 1 Skottland
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Skottland – Ungern.

Vilka är dina kommentarer och tips för Skottland vs Ungern?