Sirius vs GAIS

Sirius vs GAISSiriusGAIS

⚽ 2024-07-13 – Allsvenskan

 

Sirius vs GAIS Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Sirius vs GAIS Prognoser

Vår förutsägelse för Sirius vs GAIS matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-07-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Sirius vs GAIS Prognoser

Vår förutsägelse för Sirius vs GAIS matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-07-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Sirius vs GAIS?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Sirius vs GAIS rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Sirius vs GAIS Förhandstitt

Matchen mellan Sirius och GAIS kommer att ske den 2024-07-13. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 15:30 GMT. Laget leds av tränare C. Mattiasson och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan GAIS har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Sirius – GAIS, har Sirius 1 segrar hemma, medan GAIS har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Sirius: n/a
  • för GAIS: n/a

Resultat Mellan Sirius och GAIS

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Sirius och GAIS:

Datum Resultat
2016-08-29 Sirius 0 – 0 GAIS
2016-06-11 GAIS 0 – 0 Sirius
2015-11-01 GAIS 2 – 3 Sirius
2015-05-11 Sirius 5 – 0 GAIS

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Sirius – GAIS.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sirius vs GAIS?