Schweiz vs Tyskland

Schweiz vs TysklandSchweizTyskland

⚽ 2024-06-23 – Euro

 

Schweiz vs Tyskland Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Schweiz vs Tyskland Prognoser

Vår förutsägelse för Schweiz vs Tyskland matchen som spelas i Euro den 2024-06-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Schweiz vs Tyskland Prognoser

Vår förutsägelse för Schweiz vs Tyskland matchen som spelas i Euro den 2024-06-23 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Schweiz vs Tyskland?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Schweiz vs Tyskland rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Schweiz vs Tyskland Förhandstitt

Matchen mellan Schweiz och Tyskland kommer att ske den 2024-06-23. Mötet i Euro kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare M. Yakın och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Tyskland har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Schweiz – Tyskland, har Schweiz 0 segrar hemma, medan Tyskland har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Schweiz: M. Aebischer(1 goals/match);
  • för Tyskland: E. Can(1 goals/match);N. Füllkrug(1 goals/match);K. Havertz(1 goals/match);J. Musiala(1 goals/match);F. Wirtz(1 goals/match);

Resultat Mellan Schweiz och Tyskland

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Schweiz och Tyskland:

Datum Resultat
2020-10-13 Tyskland 3 – 3 Schweiz
2020-09-06 Schweiz 1 – 1 Tyskland
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Schweiz – Tyskland.

Vilka är dina kommentarer och tips för Schweiz vs Tyskland?