San Antonio Spurs vs Washington Wizards

San Antonio Spurs vs Washington WizardsSan Antonio SpursWashington Wizards

🏀 2024-01-30 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Washington Wizards Förhandstitt

Matchen San Antonio Spurs vs Washington Wizards som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-01-30. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 46 senaste matcherna som spelats, medan Washington Wizards har ett 0.178 procentuellt facit i vinst på de 45 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi San Antonio Spurs med 1 segrar på hemmaplan, medan Washington Wizards har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har San Antonio Spurs en genomsnittlig poängskillnad på -8.5 poäng, medan Washington Wizards har en genomsnittlig poängskillnad på -9.1 poäng:

  • San Antonio Spurs: 112.9 poäng i snitt för, 121.4 poäng i snitt mot
  • Washington Wizards: 115.1 poäng i snitt för, 124.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan San Antonio Spurs och Washington Wizards

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan San Antonio Spurs och Washington Wizards:

Datum Resultat
2024-01-21 Washington Wizards 127 – 131 San Antonio Spurs
2023-07-12 San Antonio Spurs 96 – 85 Washington Wizards
2023-03-24 Washington Wizards 136 – 124 San Antonio Spurs
2023-01-31 San Antonio Spurs 106 – 127 Washington Wizards

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för San Antonio Spurs vs Washington Wizards matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

San Antonio Spurs vs Washington Wizards Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan San Antonio Spurs och Washington Wizards och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

San Antonio Spurs vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2024-01-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

San Antonio Spurs vs Washington Wizards Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Washington Wizards som spelas i NBA den 2024-01-30 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på San Antonio Spurs vs Washington Wizards?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen San Antonio Spurs vs Washington Wizards, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för San Antonio Spurs vs Washington Wizards match?