San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers

San Antonio Spurs vs Cleveland CavaliersSan Antonio SpursCleveland Cavaliers

🏀 2024-02-04 – NBA

 

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers Förhandstitt

Matchen San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:30 GMT tid den 2024-02-04. Hemmalaget kommer med 10 segrar på de 48 senaste matcherna som spelats, medan Cleveland Cavaliers har ett 0.652 procentuellt facit i vinst på de 46 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi San Antonio Spurs med 1 segrar på hemmaplan, medan Cleveland Cavaliers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har San Antonio Spurs en genomsnittlig poängskillnad på -8.5 poäng, medan Cleveland Cavaliers har en genomsnittlig poängskillnad på 4.5 poäng:

  • San Antonio Spurs: 112.6 poäng i snitt för, 121.1 poäng i snitt mot
  • Cleveland Cavaliers: 114.3 poäng i snitt för, 109.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan San Antonio Spurs och Cleveland Cavaliers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan San Antonio Spurs och Cleveland Cavaliers:

Datum Resultat
2024-01-07 Cleveland Cavaliers 117 – 115 San Antonio Spurs
2023-02-14 Cleveland Cavaliers 117 – 109 San Antonio Spurs
2022-12-13 San Antonio Spurs 112 – 111 Cleveland Cavaliers
2022-07-08 Cleveland Cavaliers 99 – 90 San Antonio Spurs

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan San Antonio Spurs och Cleveland Cavaliers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-02-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers Prognoser

Vår prognos för matchen San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers som spelas i NBA den 2024-02-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för San Antonio Spurs vs Cleveland Cavaliers match?