Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans

Sacramento Kings vs New Orleans PelicansSacramento KingsNew Orleans Pelicans

🏀 2024-01-08 – NBA

 

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Förhandstitt

Matchen Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA kommer att starta klockan 00:00 GMT tid den 2024-01-08. Hemmalaget kommer med 21 segrar på de 34 senaste matcherna som spelats, medan New Orleans Pelicans har ett 0.583 procentuellt facit i vinst på de 36 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Sacramento Kings med 0 segrar på hemmaplan, medan New Orleans Pelicans har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Sacramento Kings en genomsnittlig poängskillnad på 0.8 poäng, medan New Orleans Pelicans har en genomsnittlig poängskillnad på 3.4 poäng:

  • Sacramento Kings: 118.3 poäng i snitt för, 117.5 poäng i snitt mot
  • New Orleans Pelicans: 115.3 poäng i snitt för, 111.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Sacramento Kings och New Orleans Pelicans

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Sacramento Kings och New Orleans Pelicans:

Datum Resultat
2023-12-05 Sacramento Kings 117 – 127 New Orleans Pelicans
2023-11-23 New Orleans Pelicans 117 – 112 Sacramento Kings
2023-11-21 New Orleans Pelicans 129 – 93 Sacramento Kings
2023-04-05 New Orleans Pelicans 103 – 121 Sacramento Kings

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Sacramento Kings och New Orleans Pelicans och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2024-01-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans Prognoser

Vår prognos för matchen Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans som spelas i NBA den 2024-01-08 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Sacramento Kings vs New Orleans Pelicans match?