Rosenborg vs Odd

Rosenborg vs OddRosenborgOdd

⚽ 2024-07-07 – Eliteserien

 

Rosenborg vs Odd Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Rosenborg vs Odd Prognoser

Vår förutsägelse för Rosenborg vs Odd matchen som spelas i Eliteserien den 2024-07-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Rosenborg vs Odd Prognoser

Vår förutsägelse för Rosenborg vs Odd matchen som spelas i Eliteserien den 2024-07-07 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Rosenborg vs Odd?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Rosenborg vs Odd rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Rosenborg vs Odd Förhandstitt

Matchen mellan Rosenborg och Odd kommer att ske den 2024-07-07. Mötet i Eliteserien kommer att starta klockan 17:15 GMT. Laget leds av tränare A. Johansson och kommer med 1 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Odd har 1 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Rosenborg – Odd, har Rosenborg 2 segrar hemma, medan Odd har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Rosenborg: n/a
  • för Odd: n/a

Resultat Mellan Rosenborg och Odd

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Rosenborg och Odd:

Datum Resultat
2023-07-30 Rosenborg 3 – 2 Odd
2023-04-30 Odd 0 – 0 Rosenborg
2022-07-30 Odd 2 – 3 Rosenborg
2022-04-10 Rosenborg 1 – 0 Odd

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Rosenborg – Odd.

Vilka är dina kommentarer och tips för Rosenborg vs Odd?