Portugal vs Tjeckien

Portugal vs TjeckienPortugalTjeckien

⚽ 2024-06-18 – Euro

 

Portugal vs Tjeckien Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Portugal vs Tjeckien Prognoser

Vår förutsägelse för Portugal vs Tjeckien matchen som spelas i Euro den 2024-06-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Portugal vs Tjeckien Prognoser

Vår förutsägelse för Portugal vs Tjeckien matchen som spelas i Euro den 2024-06-18 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Portugal vs Tjeckien?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Portugal vs Tjeckien rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Portugal vs Tjeckien Förhandstitt

Matchen mellan Portugal och Tjeckien kommer att ske den 2024-06-18. Mötet i Euro kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare Roberto Martínez och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Tjeckien har 5 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Portugal – Tjeckien, har Portugal 1 segrar hemma, medan Tjeckien har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Portugal: n/a
  • för Tjeckien: n/a

Resultat Mellan Portugal och Tjeckien

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Portugal och Tjeckien:

Datum Resultat
2022-09-24 Tjeckien 0 – 4 Portugal
2022-06-09 Portugal 2 – 0 Tjeckien
2012-06-21 Tjeckien 0 – 1 Portugal
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Portugal – Tjeckien.

Vilka är dina kommentarer och tips för Portugal vs Tjeckien?