Österrike vs Frankrike

Österrike vs FrankrikeÖsterrikeFrankrike

⚽ 2024-06-17 – Euro

 

Österrike vs Frankrike Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Österrike vs Frankrike Prognoser

Vår förutsägelse för Österrike vs Frankrike matchen som spelas i Euro den 2024-06-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Österrike vs Frankrike Prognoser

Vår förutsägelse för Österrike vs Frankrike matchen som spelas i Euro den 2024-06-17 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Österrike vs Frankrike?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Österrike vs Frankrike rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Österrike vs Frankrike Förhandstitt

Matchen mellan Österrike och Frankrike kommer att ske den 2024-06-17. Mötet i Euro kommer att starta klockan 19:00 GMT. Laget leds av tränare R. Rangnick och kommer med 4 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Frankrike har 2 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Österrike – Frankrike, har Österrike 0 segrar hemma, medan Frankrike har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Österrike: n/a
  • för Frankrike: n/a

Resultat Mellan Österrike och Frankrike

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Österrike och Frankrike:

Datum Resultat
2022-09-22 Frankrike 2 – 0 Österrike
2022-06-10 Österrike 1 – 1 Frankrike
n/a n/a
n/a n/a

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Österrike – Frankrike.

Vilka är dina kommentarer och tips för Österrike vs Frankrike?