Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves

Orlando Magic vs Minnesota TimberwolvesOrlando MagicMinnesota Timberwolves

🏀 2024-01-10 – NBA

 

Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves Förhandstitt

Matchen Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-01-10. Hemmalaget kommer med 21 segrar på de 36 senaste matcherna som spelats, medan Minnesota Timberwolves har ett 0.714 procentuellt facit i vinst på de 35 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Orlando Magic med 1 segrar på hemmaplan, medan Minnesota Timberwolves har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Orlando Magic en genomsnittlig poängskillnad på 2 poäng, medan Minnesota Timberwolves har en genomsnittlig poängskillnad på 5.2 poäng:

  • Orlando Magic: 113.9 poäng i snitt för, 111.9 poäng i snitt mot
  • Minnesota Timberwolves: 112.9 poäng i snitt för, 107.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Orlando Magic och Minnesota Timberwolves

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Orlando Magic och Minnesota Timberwolves:

Datum Resultat
2023-02-04 Minnesota Timberwolves 120 – 127 Orlando Magic
2022-11-17 Orlando Magic 108 – 126 Minnesota Timberwolves
2022-03-12 Orlando Magic 118 – 110 Minnesota Timberwolves
2021-11-02 Minnesota Timberwolves 97 – 115 Orlando Magic

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Orlando Magic och Minnesota Timberwolves och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-01-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves Prognoser

Vår prognos för matchen Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves som spelas i NBA den 2024-01-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Orlando Magic vs Minnesota Timberwolves match?