Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors

Oklahoma City Thunder vs Toronto RaptorsOklahoma City ThunderToronto Raptors

🏀 2024-02-05 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors Förhandstitt

Matchen Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-02-05. Hemmalaget kommer med 34 segrar på de 49 senaste matcherna som spelats, medan Toronto Raptors har ett 0.354 procentuellt facit i vinst på de 48 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Oklahoma City Thunder med 1 segrar på hemmaplan, medan Toronto Raptors har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Oklahoma City Thunder en genomsnittlig poängskillnad på 8.1 poäng, medan Toronto Raptors har en genomsnittlig poängskillnad på -2.7 poäng:

  • Oklahoma City Thunder: 120.6 poäng i snitt för, 112.5 poäng i snitt mot
  • Toronto Raptors: 114.3 poäng i snitt för, 117 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Oklahoma City Thunder och Toronto Raptors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Oklahoma City Thunder och Toronto Raptors:

Datum Resultat
2023-03-16 Toronto Raptors 128 – 111 Oklahoma City Thunder
2022-11-12 Oklahoma City Thunder 132 – 113 Toronto Raptors
2022-02-10 Oklahoma City Thunder 98 – 117 Toronto Raptors
2021-12-09 Toronto Raptors 109 – 110 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Oklahoma City Thunder och Toronto Raptors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2024-02-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2024-02-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Oklahoma City Thunder vs Toronto Raptors match?