Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers

Oklahoma City Thunder vs Portland Trail BlazersOklahoma City ThunderPortland Trail Blazers

🏀 2024-01-24 – NBA

 

Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers Förhandstitt

Matchen Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-01-24. Hemmalaget kommer med 29 segrar på de 42 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.286 procentuellt facit i vinst på de 42 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Oklahoma City Thunder med 1 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Oklahoma City Thunder en genomsnittlig poängskillnad på 8 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -9.6 poäng:

  • Oklahoma City Thunder: 121.7 poäng i snitt för, 113.7 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 107.5 poäng i snitt för, 117.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Oklahoma City Thunder och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Oklahoma City Thunder och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2024-01-12 Oklahoma City Thunder 139 – 77 Portland Trail Blazers
2023-11-20 Portland Trail Blazers 91 – 134 Oklahoma City Thunder
2023-03-26 Portland Trail Blazers 112 – 118 Oklahoma City Thunder
2023-02-11 Portland Trail Blazers 129 – 138 Oklahoma City Thunder

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Oklahoma City Thunder och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-01-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-01-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Oklahoma City Thunder vs Portland Trail Blazers match?