Norrköping vs Djurgården

Norrköping vs DjurgårdenNorrköpingDjurgården

⚽ 2024-07-08 – Allsvenskan

 

Norrköping vs Djurgården Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Norrköping vs Djurgården Prognoser

Vår förutsägelse för Norrköping vs Djurgården matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-07-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Norrköping vs Djurgården Prognoser

Vår förutsägelse för Norrköping vs Djurgården matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-07-08 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Norrköping vs Djurgården?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Norrköping vs Djurgården rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Norrköping vs Djurgården Förhandstitt

Matchen mellan Norrköping och Djurgården kommer att ske den 2024-07-08. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 17:00 GMT. Laget leds av tränare A. Alm och kommer med 0 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Djurgården har 4 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Norrköping – Djurgården, har Norrköping 0 segrar hemma, medan Djurgården har 2 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Norrköping: n/a
  • för Djurgården: n/a

Resultat Mellan Norrköping och Djurgården

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Norrköping och Djurgården:

Datum Resultat
2023-09-03 Norrköping 0 – 2 Djurgården
2023-06-11 Djurgården 2 – 2 Norrköping
2022-10-31 Norrköping 0 – 1 Djurgården
2022-04-16 Djurgården 2 – 1 Norrköping

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Norrköping – Djurgården.

Vilka är dina kommentarer och tips för Norrköping vs Djurgården?