New York Knicks vs Toronto Raptors

New York Knicks vs Toronto RaptorsNew York KnicksToronto Raptors

🏀 2024-01-21 – NBA

 

New York Knicks vs Toronto Raptors Förhandstitt

Matchen New York Knicks vs Toronto Raptors som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-01-21. Hemmalaget kommer med 25 segrar på de 42 senaste matcherna som spelats, medan Toronto Raptors har ett 0.381 procentuellt facit i vinst på de 42 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 1 segrar på hemmaplan, medan Toronto Raptors har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på 4.1 poäng, medan Toronto Raptors har en genomsnittlig poängskillnad på -1.3 poäng:

  • New York Knicks: 114.9 poäng i snitt för, 110.8 poäng i snitt mot
  • Toronto Raptors: 115 poäng i snitt för, 116.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Toronto Raptors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Toronto Raptors:

Datum Resultat
2023-12-12 New York Knicks 136 – 130 Toronto Raptors
2023-12-02 Toronto Raptors 106 – 119 New York Knicks
2023-01-23 Toronto Raptors 125 – 116 New York Knicks
2023-01-16 New York Knicks – Toronto Raptors

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Toronto Raptors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New York Knicks vs Toronto Raptors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Toronto Raptors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2024-01-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2024-01-21 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Toronto Raptors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Toronto Raptors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Toronto Raptors match?