New York Knicks vs Portland Trail Blazers

New York Knicks vs Portland Trail BlazersNew York KnicksPortland Trail Blazers

🏀 2024-01-10 – NBA

 

New York Knicks vs Portland Trail Blazers Förhandstitt

Matchen New York Knicks vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-01-10. Hemmalaget kommer med 21 segrar på de 36 senaste matcherna som spelats, medan Portland Trail Blazers har ett 0.286 procentuellt facit i vinst på de 35 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 0 segrar på hemmaplan, medan Portland Trail Blazers har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på 3.4 poäng, medan Portland Trail Blazers har en genomsnittlig poängskillnad på -7.3 poäng:

  • New York Knicks: 115.8 poäng i snitt för, 112.4 poäng i snitt mot
  • Portland Trail Blazers: 109 poäng i snitt för, 116.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Portland Trail Blazers

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Portland Trail Blazers:

Datum Resultat
2023-03-15 Portland Trail Blazers 107 – 123 New York Knicks
2022-11-26 New York Knicks – Portland Trail Blazers
2022-07-17 New York Knicks 77 – 85 Portland Trail Blazers
2022-07-12 Portland Trail Blazers 88 – 77 New York Knicks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Portland Trail Blazers matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New York Knicks vs Portland Trail Blazers Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Portland Trail Blazers och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-01-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Portland Trail Blazers Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Portland Trail Blazers som spelas i NBA den 2024-01-10 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Portland Trail Blazers?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Portland Trail Blazers, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Portland Trail Blazers match?