New York Knicks vs Memphis Grizzlies

New York Knicks vs Memphis GrizzliesNew York KnicksMemphis Grizzlies

🏀 2024-02-07 – NBA

 

New York Knicks vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen New York Knicks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:30 GMT tid den 2024-02-07. Hemmalaget kommer med 32 segrar på de 50 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0.36 procentuellt facit i vinst på de 50 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 0 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på 5.7 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på -6.2 poäng:

  • New York Knicks: 115 poäng i snitt för, 109.3 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 106.9 poäng i snitt för, 113.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2024-01-14 Memphis Grizzlies 94 – 106 New York Knicks
2022-11-28 New York Knicks 123 – 127 Memphis Grizzlies
2022-10-20 Memphis Grizzlies – New York Knicks
2022-03-12 Memphis Grizzlies 118 – 114 New York Knicks

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New York Knicks vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2024-02-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2024-02-07 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Memphis Grizzlies match?