New York Knicks vs Chicago Bulls

New York Knicks vs Chicago BullsNew York KnicksChicago Bulls

🏀 2024-01-04 – NBA

 

New York Knicks vs Chicago Bulls Förhandstitt

Matchen New York Knicks vs Chicago Bulls som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:30 GMT tid den 2024-01-04. Hemmalaget kommer med 18 segrar på de 33 senaste matcherna som spelats, medan Chicago Bulls har ett 0.441 procentuellt facit i vinst på de 34 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New York Knicks med 1 segrar på hemmaplan, medan Chicago Bulls har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New York Knicks en genomsnittlig poängskillnad på 1.5 poäng, medan Chicago Bulls har en genomsnittlig poängskillnad på -2.1 poäng:

  • New York Knicks: 115.2 poäng i snitt för, 113.7 poäng i snitt mot
  • Chicago Bulls: 109.9 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New York Knicks och Chicago Bulls

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New York Knicks och Chicago Bulls:

Datum Resultat
2022-12-24 New York Knicks 117 – 118 Chicago Bulls
2022-12-17 Chicago Bulls 91 – 114 New York Knicks
2022-12-15 Chicago Bulls – New York Knicks
2022-07-10 New York Knicks 101 – 69 Chicago Bulls

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New York Knicks vs Chicago Bulls matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New York Knicks vs Chicago Bulls Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New York Knicks och Chicago Bulls och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New York Knicks vs Chicago Bulls Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Chicago Bulls som spelas i NBA den 2024-01-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New York Knicks vs Chicago Bulls Prognoser

Vår prognos för matchen New York Knicks vs Chicago Bulls som spelas i NBA den 2024-01-04 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New York Knicks vs Chicago Bulls?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New York Knicks vs Chicago Bulls, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New York Knicks vs Chicago Bulls match?