New Orleans Pelicans vs Utah Jazz

New Orleans Pelicans vs Utah JazzNew Orleans PelicansUtah Jazz

🏀 2024-01-24 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs Utah Jazz som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-01-24. Hemmalaget kommer med 25 segrar på de 43 senaste matcherna som spelats, medan Utah Jazz har ett 0.5 procentuellt facit i vinst på de 44 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 1 segrar på hemmaplan, medan Utah Jazz har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 4.4 poäng, medan Utah Jazz har en genomsnittlig poängskillnad på -1.4 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 116.7 poäng i snitt för, 112.3 poäng i snitt mot
  • Utah Jazz: 117.3 poäng i snitt för, 118.7 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Utah Jazz

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Utah Jazz:

Datum Resultat
2023-12-29 New Orleans Pelicans 112 – 105 Utah Jazz
2023-11-28 Utah Jazz 114 – 112 New Orleans Pelicans
2023-11-26 Utah Jazz 105 – 100 New Orleans Pelicans
2022-12-16 Utah Jazz – New Orleans Pelicans

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Utah Jazz matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Utah Jazz och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Utah Jazz som spelas i NBA den 2024-01-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Utah Jazz Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Utah Jazz som spelas i NBA den 2024-01-24 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Utah Jazz?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Utah Jazz, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Utah Jazz match?