New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors

New Orleans Pelicans vs Toronto RaptorsNew Orleans PelicansToronto Raptors

🏀 2024-02-06 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-02-06. Hemmalaget kommer med 28 segrar på de 49 senaste matcherna som spelats, medan Toronto Raptors har ett 0.354 procentuellt facit i vinst på de 48 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 2 segrar på hemmaplan, medan Toronto Raptors har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 3.5 poäng, medan Toronto Raptors har en genomsnittlig poängskillnad på -2.7 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 116.4 poäng i snitt för, 112.9 poäng i snitt mot
  • Toronto Raptors: 114.3 poäng i snitt för, 117 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Toronto Raptors

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Toronto Raptors:

Datum Resultat
2023-02-24 Toronto Raptors 115 – 110 New Orleans Pelicans
2022-12-01 New Orleans Pelicans 126 – 108 Toronto Raptors
2022-02-15 New Orleans Pelicans 120 – 90 Toronto Raptors
2022-01-09 Toronto Raptors 105 – 101 New Orleans Pelicans

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Toronto Raptors och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2024-02-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors som spelas i NBA den 2024-02-06 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Toronto Raptors match?