New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets

New Orleans Pelicans vs Charlotte HornetsNew Orleans PelicansCharlotte Hornets

🏀 2024-01-18 – NBA

 

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets Förhandstitt

Matchen New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-01-18. Hemmalaget kommer med 24 segrar på de 41 senaste matcherna som spelats, medan Charlotte Hornets har ett 0.216 procentuellt facit i vinst på de 37 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi New Orleans Pelicans med 2 segrar på hemmaplan, medan Charlotte Hornets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har New Orleans Pelicans en genomsnittlig poängskillnad på 4.5 poäng, medan Charlotte Hornets har en genomsnittlig poängskillnad på -11.8 poäng:

  • New Orleans Pelicans: 116.5 poäng i snitt för, 112 poäng i snitt mot
  • Charlotte Hornets: 108.3 poäng i snitt för, 120.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan New Orleans Pelicans och Charlotte Hornets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan New Orleans Pelicans och Charlotte Hornets:

Datum Resultat
2023-12-16 Charlotte Hornets 107 – 112 New Orleans Pelicans
2023-07-13 New Orleans Pelicans 89 – 83 Charlotte Hornets
2023-03-24 New Orleans Pelicans 115 – 96 Charlotte Hornets
2022-10-22 Charlotte Hornets 112 – 124 New Orleans Pelicans

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan New Orleans Pelicans och Charlotte Hornets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2024-01-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2024-01-18 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för New Orleans Pelicans vs Charlotte Hornets match?