Mjällby vs Malmö

Mjällby vs MalmöMjällbyMalmö

⚽ 2024-07-13 – Allsvenskan

 

Mjällby vs Malmö Bettingtips

Som du kan se i ovanstående tabell och genom att kontrollera formen av varje lag för sina senaste 5 matcher, kan vi beräkna en sannolikheten för en visst slutresultatet i denna match.

Mjällby vs Malmö Prognoser

Vår förutsägelse för Mjällby vs Malmö matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-07-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Mjällby vs Malmö Prognoser

Vår förutsägelse för Mjällby vs Malmö matchen som spelas i Allsvenskan den 2024-07-13 är baserad på senaste formulärstatistik för varje lag och H2H-data. Klicka på knappen Visa Tips för att se våra tips.

Gör din egen matchanalys baserad på statistiken innan du bestämmer vilket resultat du vill satsa på. Det är alltid bäst att själv kontrollera uppgifterna med statistik från SoccerStats247.com och fatta välgrundade beslut.

Var kan man spela på Mjällby vs Malmö?

Om du letar efter en pålitlig webbplats för att spela på matchen Mjällby vs Malmö rekommenderar vi att du kollar följande alternativ:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Var och en av dessa operatörer får bra recensioner från användarna, erbjuder ett välkomstbonuspaket vid registrering, har olika spelalternativ för sporter som fotboll, tennis, basket och 20+ andra sporter. Satsa på ett ansvarsfullt sätt. 18+. Bonus T&C gäller, endast tillgänglig för nya spelare.

Mjällby vs Malmö Förhandstitt

Matchen mellan Mjällby och Malmö kommer att ske den 2024-07-13. Mötet i Allsvenskan kommer att starta klockan 13:00 GMT. Laget leds av tränare A. Torstensson och kommer med 3 segrar från sina senaste 5 matcher, medan Malmö har 3 segrar efter sina senaste 5 matcher.

När det gäller de senaste mötea mellan Mjällby – Malmö, har Mjällby 1 segrar hemma, medan Malmö har 0 segrar när man spelar borta.

Mål kan förväntas från ett antal spelare från varje lag, med ett snitt på över 0,8 gjorda mål / match. Här är en lista av spelare att hålla koll på:

  • för Mjällby: n/a
  • för Malmö: I. Kiese Thelin(0.83 goals/match);

Resultat Mellan Mjällby och Malmö

I nästa tabell kan du se resultaten från de senaste 4 mötena mellan Mjällby och Malmö:

Datum Resultat
2023-08-14 Mjällby 1 – 0 Malmö
2023-07-09 Malmö 1 – 2 Mjällby
2022-08-21 Mjällby 1 – 1 Malmö
2022-05-07 Malmö 2 – 0 Mjällby

Om du är intresserad av mer Head-to-Head data och ligastatistik för varje lag, rekommenderar vi att se sidan för tidigare möten mellan Mjällby – Malmö.

Vilka är dina kommentarer och tips för Mjällby vs Malmö?