Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic

Minnesota Timberwolves vs Orlando MagicMinnesota TimberwolvesOrlando Magic

🏀 2024-02-03 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-02-03. Hemmalaget kommer med 34 segrar på de 48 senaste matcherna som spelats, medan Orlando Magic har ett 0.521 procentuellt facit i vinst på de 48 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 0 segrar på hemmaplan, medan Orlando Magic har 1 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 6.1 poäng, medan Orlando Magic har en genomsnittlig poängskillnad på 0.7 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 113.1 poäng i snitt för, 107 poäng i snitt mot
  • Orlando Magic: 111.6 poäng i snitt för, 110.9 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Orlando Magic

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Orlando Magic:

Datum Resultat
2024-01-10 Orlando Magic 92 – 113 Minnesota Timberwolves
2023-02-04 Minnesota Timberwolves 120 – 127 Orlando Magic
2022-11-17 Orlando Magic 108 – 126 Minnesota Timberwolves
2022-03-12 Orlando Magic 118 – 110 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Orlando Magic och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic som spelas i NBA den 2024-02-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic som spelas i NBA den 2024-02-03 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Orlando Magic match?