Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies

Minnesota Timberwolves vs Memphis GrizzliesMinnesota TimberwolvesMemphis Grizzlies

🏀 2024-01-19 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA kommer att starta klockan 04:00 GMT tid den 2024-01-19. Hemmalaget kommer med 29 segrar på de 40 senaste matcherna som spelats, medan Memphis Grizzlies har ett 0.375 procentuellt facit i vinst på de 40 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Memphis Grizzlies har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 5.8 poäng, medan Memphis Grizzlies har en genomsnittlig poängskillnad på -4.9 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 113.4 poäng i snitt för, 107.6 poäng i snitt mot
  • Memphis Grizzlies: 108.3 poäng i snitt för, 113.2 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Memphis Grizzlies

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Memphis Grizzlies:

Datum Resultat
2023-12-09 Memphis Grizzlies 103 – 127 Minnesota Timberwolves
2023-11-27 Memphis Grizzlies 97 – 119 Minnesota Timberwolves
2023-02-11 Memphis Grizzlies 128 – 107 Minnesota Timberwolves
2023-01-28 Minnesota Timberwolves 111 – 100 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Memphis Grizzlies och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2024-01-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies som spelas i NBA den 2024-01-19 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Memphis Grizzlies match?