Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets

Minnesota Timberwolves vs Houston RocketsMinnesota TimberwolvesHouston Rockets

🏀 2024-02-05 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets som spelas i NBA kommer att starta klockan 01:00 GMT tid den 2024-02-05. Hemmalaget kommer med 34 segrar på de 49 senaste matcherna som spelats, medan Houston Rockets har ett 0.479 procentuellt facit i vinst på de 48 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Houston Rockets har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 6 poäng, medan Houston Rockets har en genomsnittlig poängskillnad på 1.6 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 113 poäng i snitt för, 107 poäng i snitt mot
  • Houston Rockets: 113.9 poäng i snitt för, 112.3 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Houston Rockets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Houston Rockets:

Datum Resultat
2024-01-06 Houston Rockets 95 – 122 Minnesota Timberwolves
2023-01-24 Houston Rockets 119 – 114 Minnesota Timberwolves
2023-01-22 Minnesota Timberwolves 113 – 104 Houston Rockets
2023-01-09 Houston Rockets 96 – 104 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Houston Rockets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2024-02-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets som spelas i NBA den 2024-02-05 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Houston Rockets match?