Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks

Minnesota Timberwolves vs Dallas MavericksMinnesota TimberwolvesDallas Mavericks

🏀 2024-02-01 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-02-01. Hemmalaget kommer med 33 segrar på de 47 senaste matcherna som spelats, medan Dallas Mavericks har ett 0.553 procentuellt facit i vinst på de 47 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 1 segrar på hemmaplan, medan Dallas Mavericks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 5.5 poäng, medan Dallas Mavericks har en genomsnittlig poängskillnad på 0.3 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 112.9 poäng i snitt för, 107.4 poäng i snitt mot
  • Dallas Mavericks: 118.9 poäng i snitt för, 118.6 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Dallas Mavericks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Dallas Mavericks:

Datum Resultat
2024-01-08 Dallas Mavericks 115 – 108 Minnesota Timberwolves
2023-12-29 Minnesota Timberwolves 118 – 110 Dallas Mavericks
2023-12-15 Dallas Mavericks 101 – 119 Minnesota Timberwolves
2023-10-07 Dallas Mavericks 96 – 104 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Dallas Mavericks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2024-02-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks som spelas i NBA den 2024-02-01 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Dallas Mavericks match?