Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets

Minnesota Timberwolves vs Charlotte HornetsMinnesota TimberwolvesCharlotte Hornets

🏀 2024-01-23 – NBA

 

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets Förhandstitt

Matchen Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-01-23. Hemmalaget kommer med 30 segrar på de 42 senaste matcherna som spelats, medan Charlotte Hornets har ett 0.225 procentuellt facit i vinst på de 40 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Minnesota Timberwolves med 0 segrar på hemmaplan, medan Charlotte Hornets har 2 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Minnesota Timberwolves en genomsnittlig poängskillnad på 5.8 poäng, medan Charlotte Hornets har en genomsnittlig poängskillnad på -11.5 poäng:

  • Minnesota Timberwolves: 113.1 poäng i snitt för, 107.3 poäng i snitt mot
  • Charlotte Hornets: 108.3 poäng i snitt för, 119.8 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Minnesota Timberwolves och Charlotte Hornets

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Minnesota Timberwolves och Charlotte Hornets:

Datum Resultat
2023-12-02 Charlotte Hornets 117 – 123 Minnesota Timberwolves
2023-07-15 Minnesota Timberwolves 92 – 109 Charlotte Hornets
2023-02-25 Minnesota Timberwolves 113 – 121 Charlotte Hornets
2022-11-25 Charlotte Hornets 110 – 108 Minnesota Timberwolves

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Minnesota Timberwolves och Charlotte Hornets och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2024-01-23 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets Prognoser

Vår prognos för matchen Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets som spelas i NBA den 2024-01-23 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Minnesota Timberwolves vs Charlotte Hornets match?