Memphis Grizzlies vs New York Knicks

Memphis Grizzlies vs New York KnicksMemphis GrizzliesNew York Knicks

🏀 2024-01-14 – NBA

 

Memphis Grizzlies vs New York Knicks Förhandstitt

Matchen Memphis Grizzlies vs New York Knicks som spelas i NBA kommer att starta klockan 02:00 GMT tid den 2024-01-14. Hemmalaget kommer med 14 segrar på de 37 senaste matcherna som spelats, medan New York Knicks har ett 0.579 procentuellt facit i vinst på de 38 senaste matcherna som spelats.

När det gäller de senaste 4 mötena mellan de två lagen så har vi Memphis Grizzlies med 1 segrar på hemmaplan, medan New York Knicks har 0 segrar inspelade på bortaplan.

Under den här säsongen har Memphis Grizzlies en genomsnittlig poängskillnad på -5.1 poäng, medan New York Knicks har en genomsnittlig poängskillnad på 3.8 poäng:

  • Memphis Grizzlies: 108.1 poäng i snitt för, 113.2 poäng i snitt mot
  • New York Knicks: 115.9 poäng i snitt för, 112.1 poäng i snitt mot

Resultat Mellan Memphis Grizzlies och New York Knicks

Tabellen nedan presenterar resultaten från de 5 senaste mötena mellan Memphis Grizzlies och New York Knicks:

Datum Resultat
2022-11-28 New York Knicks 123 – 127 Memphis Grizzlies
2022-10-20 Memphis Grizzlies – New York Knicks
2022-03-12 Memphis Grizzlies 118 – 114 New York Knicks
2022-02-03 New York Knicks 108 – 120 Memphis Grizzlies

Förutom slutresultaten i dessa matcher kan du kolla in mer H2H-data för Memphis Grizzlies vs New York Knicks matchen, med nuvarande lagform och ställningar.

Memphis Grizzlies vs New York Knicks Bettingtips

Med en snabb titt på de senaste H2H-resultaten mellan Memphis Grizzlies och New York Knicks och vinstchanserna för respektive lag, kan vi beräkna en sannolikhet för matchvinnaren i denna basketmatch.

Memphis Grizzlies vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs New York Knicks som spelas i NBA den 2024-01-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Memphis Grizzlies vs New York Knicks Prognoser

Vår prognos för matchen Memphis Grizzlies vs New York Knicks som spelas i NBA den 2024-01-14 baseras på formdata för varje enskilt lag och H2H-statistik. Klicka på knappen Visa Tips för att förhandsgranska våra speltips för matchvinnare.

Vi hight rekommenderar att du kollar mer djupgående statistik och gör din egen åsikt innan du bestämmer dig för matchvinnaren för betting. Det är bäst att kolla statistiken själv med data som tillhandahålls av BasketballStats247.com och välja de bästa spelalternativen.

Var kan du spela på Memphis Grizzlies vs New York Knicks?

Nedan har vi listat några rekommenderade hemsidor där du kan placera spel på matchvinnare på matchen Memphis Grizzlies vs New York Knicks, tillsammans med några andra spelmarknader som över/under, halvtidsvinnare och så vidare:

unibet www.unibet.se bet365 www.bet365.se
comeon www.comeon.se betsson www.betsson.se

Vår rekommendation för dessa operatörer är baserad på användarrecensioner och branscherfarenhet. Utöver det erbjuder dessa bookmakers registreringsbonusar för nya användare, och de är bra för spel på andra sporter som fotboll, tennis, handboll och 20+ andra sporter. Ansvarsfriskrivning: Vi har också reklamavtal med dessa rekommenderade bettingsidor.

Vilka är dina kommentarer och tips för Memphis Grizzlies vs New York Knicks match?